Web sitesi tasarım ücretleri ve özel yazılım geliştirme fiyatları, e-ticaret sitesi ne kadara kurulur, mobil uygulama yaptırma fiyatları ne kadar gibi sorulara proje maliyet hesaplama aracımızla ortalama cevaplar bulabilirsiniz. Web sitesi mi yaptırmak istiyorsunuz? Fiyat mı öğrenmek istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz.
Bir şirkette herhangi bir ürün ücretlendirilirken yapılan aslında çok basittir. Tüm maliyetler belirlenir ve toplam maliyet aktif projelere ve satışlara eklenir. Aynı şekilde tek bir kişinin mesai sonrası çalışma ile yazdığı uygulama da benzer şekilde ücretlendirilir. Önemli olan hesaplama kalemlerini belirlemek ve emeğinizi doğru bir hesapla ortaya koyabilmektir. En iyi yazılım firması – çok yüksek fiyat mantığı aslında çok detaylı düşünüldüğünde mantıklı sebepler ortaya çıkaracaktır.
Bizim daha çok sevdiğimiz yaklaşım müşterinin projesine ayırmayı düşündüğü bütçeye göre hareket etmektir. Yazılım projeleri birçok farklı şekilde geliştirilebilir. Örneğin birçok e-ticaret sitesine giriyorsunuz; bazılarının tasarımı çok güzel, bazılarında site çok geç açılıyor, bazılarında çok hoşunuza giden ayrıntılar yakalıyorsunuz.. Hepsi e-ticaret sitesi fakat hepsi de birbirinden farklı. Yazılım projelerini çok iyi olmasa da bir ev satın alma olayına benzetebiliriz.
Bugün 60.000$’a de ev satın alabilirsiniz. 100.000$’a da, 300.000$’a da ev satın alabilirsiniz. Teknik anlamda her durumda da evim var diyebilirsiniz. Fakat bütçenize göre bu evlerin tasarımı, iç dizaynı, peyzaj tasarımı, oda sayısı vb. birçok özelliği olacak ya da değişecektir. Ya da bugün eski model bir Tofaş’a da binebilirsiniz, son model bir Mercedes – Benz’e de.. İkisi de evet arabadır (bu benzetmelerden kastımız markaları iyi ya da kötü olarak ayırmak asla değildir, az çok olayın mantığını kavradığınızı varsayıyoruz, eski model bir araba ve son çıkan model bir araba olarakta algılayabilirsiniz örnekleri), siz nasıl bir araba ya da ev istiyorsunuz? Diyebilirsiniz; eski model bir araba da benim işimi görür. İşte bu yüzden sunacağınız bütçeye göre işinizi görebilecek bir çalışma da yapılabilir ya da yapılamaz – sonuçta bugün 500$’a bir araba almak mümkün değildir. İşin özeti şirket size projenizle ilgili çok yüksek bir maliyet vermektense işinizi görebilecek ve bütçenize uygun bir çalışma da ortaya çıkarabilir bazı durumlarda. Bugün bir sohbet mobil uygulaması 1.000$’a da yapılabilir, 20.000$’a da yapılabilir.
Peki maliyetler neden böyle değişiyor? Projelerde kullanılan tasarım teknikleri, geliştirici sayısı, geliştiricilerin uzmanlık derecesi, kullanılan programlama dilleri, alt yapılar, süreç vb. birçok faktör projenizin bütçesini ve bütçeye bağlı olarak projenizin kalitesini etkiler. Platform sayısı (web, iOS, Android), mimarinin karmaşıklığı ve animasyonlar gibi faktörler, yazılım geliştirmenin nihai fiyatını tamamen değiştirebilir.
Modern BT dünyası yazılım geliştirme için üç popüler platform sağlar; web, iOS, Android. Android veya iOS uygulamasına mı ihtiyacınız var? Ya da belki de tek ihtiyacınız bir web uygulamasıdır? Dikkate alınması gereken bazı noktalar vardır.
Örneğin; zaten bir iOS uygulamanız varsa, bunu birebir benzer Android uygulamasına dönüştürmek imkansızdır ya da çok çok zordur. Bunun nedeni, bu platformların farklı programlama dillerini ele geçirmesi, SDK’lardan farklı olması ve farklı geliştirme araçları gerektirmesidir. Dolayısıyla, uygulamanızın iki veya daha fazla platformda çalışmasını istiyorsanız, daha fazla para harcamaya ve farklı geliştiricilerle işbirliği yapmaya hazır olun.
Tasarım artık günümüzde yazılım geliştirme maliyet dökümünün hayati bir parçası haline gelmiştir. Sonuçta son kullanıcıların projenizle ilgili kapıldıkları ve not verdikleri ilk durum projenizin tasarımıdır. UI / UX tasarımı kullanıcıların dikkatini çekebilir ve onlarla etkileşime geçebilir. Geliştirilen tasarım, bir web sitesi türüne ve karmaşıklığına bağlı olarak oldukça uzun sürebilir (çeşitli animasyon teknikleri, 3D objeler vb.).
Bilmeniz gereken ilk şey, iki web geliştirme türü vardır: ön uç (FrontEND) ve arka uç (BackEND). Kullanıcı arabirimi, ön uç veya istemci tarafı, kullanıcıların gördüğü ve etkileşimde bulunduğu her şeydir. Arka uç veya sunucu tarafına gelince, uygulama için bir motor gibidir. Örneğin, bir kullanıcı kayıt düğmesine tıkladığında, uygulama önce verileri kontrol etmek için sunucuya bağlanır ve daha sonra kullanıcıya bir değer döndürür (örneğin yanlış kimlik bilgileri, bir kullanıcı zaten var, kayıt başarılı gibi).
iOS uygulamalarının geliştirilmesinin Android’e kıyasla genellikle %20 veya %30 daha az zaman gerektirdiğini bilmek gerekir. Çünkü Android işletim sistemine aship çok fazla marka cihaz bulunmaktadır. Bu nedenle, bu işletim sisteminin birçok sürümü ve farklı ekran çözünürlüğü ile destek sağlaması gerekir.
Yazılım mühendisleri genellikle bilgi, beceri ve çalışma deneyimleriyle üç kategoriye ayrılırlar. Bunlar;
junior (küçük): Genellikle, bu geliştiriciler çalışma yollarına yeni başlamışlardır ve daha deneyimli meslektaşlarının desteğine ihtiyaç duymaktadırlar. Sonuç olarak, daha nitelikli geliştiricilerden oluşan bir ekipte çalışırlar ve sadece basit görevleri yerine getirebilirler. Deneyim yılı : 0-1
middle/medium (orta): Ne kadar çok mühendis çalışırsa o kadar çok deneyim kazanırlar. Orta geliştiriciler proje üzerinde bağımsız olarak çalışabilir ve karmaşık teknik sorunlarla başa çıkabilirler. Deneyim yılı : 1-3+
senior (kıdemli/uzman): Bu programcı kategorisi, projenizi geliştirmek için size en etkili varyantları sağlayabilirler (örneğin; farklı programlama dilleri, özelliğin daha az hataya neden olması için nasıl çalışması gerektiği vb.). Bu seçenekleri sunarak, her birini seçmenin avantajlarını ve dezavantajlarını açıklayabilirler. Deneyim Yılı : 5+
Hesaplama aracımızı kullanarak sahip olmak istediğiniz eTicaret web sitenizin maliyeti konusunda fikir edinebilirsiniz. Unutmayın özel olarak geliştirilen özgün web siteleri ve hazır şablonlar ya da CMS (WordPress, Shopify, Magento, Opencart vb.) panelleri kullanılarak yapılan eTicaret ve web siteleri arasında gözle görülür maliyet farkları vardır. Hatta istediğiniz e-ticaret sitesi B2B veya B2C bir marketplace projesi mi olacak? Ya da 1 milyona yakın ürün mü satacaksınız? Örneğin çok çok fazla ürün satılması ya da trafiğin fazla olması durumunda ciddi ve maliyetli bir server ya da AWS benzeri bir bulut çözümü gerekecektir.
Kurumsal web siteleri bir şirket ya da firma ya da ürün tanıtımı yapılan birkaç sayfadan oluşan web siteleri olarak düşünebiliriz. Genellikle 500 $ – 2.000 $ arasında ortalama maliyetleri olmaktadır. Tabi bazen çok fazla sayfa ya da özel talep ya da modüller ya da efektler istenmesi durumunda bu maliyetler daha da artacaktır. Daha da ucuza da yaptırabilirsiniz fakat verilen hizmet sonrası hizmetin takibi, istenilen şekilde yapılması, kurumsal yani size özel ve özgün olması gibi bazı faktörleri göz ardı etmeyin sakın, bir kere yaptırın ki tam olsun. Gelen ziyaretçilere gerçekten güven veren ve prestij sahibi bir kurum izlenimi verin.
Web sitelerini birçok farklı kategoride toparlayabiliriz. Tek sayfa olarak bir ürünün sunumunun yapıldığı bir web sitesi ile 3D objelerin ve animasyonların kullanıldığı bir web sitesi arasında illaki ciddi maliyet farkları olacaktır. Web tasarımı ve kodlama ücretleri ortalaması 1.000 $ – 5.000 $ arasında değişkenlik gösterir. Tabi WebVR / 3D web projeleri 10.000 $ – 40.000 $ arasında değişkenlik gösterir.
Mobil uygulamalar konusunda ortalama fiyatlar çok değişkenlik gösterir. iOS ve Android platformları arasında da farklılık olacaktır (Cross-Platform hariç). Mobil tarafta örneğin; barkod okuma, kameraya erişme, canlı sohbet, rezervasyon, listing, oyun, ödeme işlemleri gibi birçok modül/özellik fiyatı etkilemektedir. Native ya da Cross-Platform ya da Hybrid ya da WebApp olarak geliştirilmesi bile maliyet konusunda çok büyük farklar ortaya çıkarmaktadır. Ama ortalama bir projenin hem iOS hem de Android olarak geliştirilme maliyeti 25.000 $ – 80.000 $ arasında olarak belirtirsek yanılmayız sanırım. Unutmayın projenizin türüne ve detayına bağlı olarak bu aralığın üstünde de çıkabilir maliyet, altında da.. Mobil uygulama yapan firmaların kendine özgü farklı maliyet faktörleri de olabilir.
İşte bunu kestirmek mobil uygulama kadar zordur. İstediğiniz şey bir masaüstü uygulaması mı yoksa web uygulama mı? Örneğin bir şirketin tüm ürün ve personel takibini yapabileceği ve günlük, saatlik, haftalık raporlar alabildiği büyük bir ERP yazılım çözümü ile bir tuşa her bastığımda bana 3 basamaklı farklı sayılar versin dediğiniz bir program arasında ciddi manada maliyet farkları olacaktır. Yani özel bir yazılım projesi geliştirme maliyeti 1000$’a da olabilir, 30.000$’a da olabilir, 100.000$’a ve hatta daha fazla da. Bazen bir markanın yıllarca birikmiş bir veritabanını sıfır kayıp ile daha güçlü ve daha performanlı bir platforma taşıyabiliyoruz. Yani özel yazılım maliyetleri gerçekten çok değişkenlik göstermektedir.
Web sitesi yaptırmak istiyorum dediniz fakat ne kadar maliyeti olacağı ya da hangi firma, şirket, ajansa yaptıracağınız konularında emin olamıyor musunuz? İnternet sitesi mi yaptırmak istiyorsunuz? Web sitesi yaptırmaya karar verenlerin sıklıkla arama motorlarında yaptıkları öncelikli aramalar; web sitesi kurmak istiyorum, internet sitesi yaptırmak istiyorum, web sitesi fiyatları, web tasarım ofisi, web site fiyatları İzmir, en iyi web tasarım firmaları, en ucuz web site ücretleri diye devam eder. Demek ki ilk akla takılan 2 soru: Ne kadara olacak ve hangi firmaya yaptırabilirim? Bu konuda maliyet hesaplama aracımızdan faydalanabilirsiniz. Ya da bizimle iletişime geçerek internet siteniz konusunda ücretsiz maliyet analizi talebinde bulunabilirsiniz.
Yönetim paneli; web sitenizde bazı resimleri ve yazıları hatta renk ve ekstra bazı yerleri değiştirmenizi sağlayan paneldir. Şirketimiz panel talep etmeyen müşterilerinde web siteleriyle ilgili belirli aralıklarda bazı taleplerinde ücret istemez. Örneğin; şu resmi değiştirelim, şu yazıyı değiştirelim gibi. Tabi çok fazla değişiklik ve özel isteklerde bir ek bir maliyet söz konusu olacaktır.
Yönetim paneli yok. Anasayfa, Hakkımızda, Ürünler ya da Hizmetler, İletişim sayfaları yer alır. 1000 TL – 1500 TL arası.
Hazır WordPress CMS alt yapısı kullanılır. Hazırdan kastımız tek şablonu her firmaya satmak değildir. Firmanıza özel bir WordPress teması belirlenir ve üzerinde taleplerinize yönelik renk ve içerik değişiklikleri yapılarak yayına alınır. Şirketimiz hiçbir zaman bir firmaya yaptığı web sayfasının tasarımının benzerini başka firmada kullanmamıştır, kullanmazda.
Hayalinizde kurduğunuz firmanızın ya da ürününüzün zaten tasarımı hazır mı? Uzun bir süre değişiklik olmayacak mı? O zaman kaliteli ve size özgün web site tasarımını hemen hayata geçirelim.
Hayalinizdeki web sitenizin çizimleri mevcut mu? Direk o şekilde olmasını mı istiyorsunuz?
Oldukça hızlı inşa edilebilirler, ancak işlevleri oldukça basittir. Yaklaşık 1 Ay.
Bu yazılım projeleri daha karmaşık özelliklere sahiptirler. Yaklaşık 2 – 3 Ay Arası.
Bu seviyedeki yazılım projeleri; karmaşık mimari, güvenlik konuları, çoklu entegrasyonlar vb. sebeplerden ötürü geliştiriciler ve mühendisler için hem detaylı bir çalışma ister hem de çok zaman alıcıdır. 3 Ay ve Üzeri.
Bu araç kesin ve net bilgiler sunmaz, en başta dediğimiz gibi yazılım projelerinde maliyet tahmini çok kolay bir işlem değildir. Bu sayfada hesaplama aracımız ile sunduğumuz fiyatlar yaklaşık – ortalama maliyet ücretleridir. Projenizi bütçelendirmek için asıl bilgiyi size şirket – firma verecektir. Her yazılım firmasının ya da ajansın ya da web geliştirme şirketinin kendine özgü hesaplama türleri olabilir. Her şirketin kirası, personel maaşları, geliştirici sayısı, firma maliyetleri gibi birçok farklı maliyet ve parasal faktörleri olabilir. Projelerde personellerin deneyimi, projede görev alacak geliştirici sayısı, projenin tasarım kalitesi, özel efektler, animasyonlar, süreç, kullanılacak programlama dilleri vb. birçok faktör proje fiyatlarını ciddi anlamda etkilemktedirler.
Proje yönetiminde maliyet tahmini, proje faaliyetlerini tamamlamak için ihtiyaç duyulan parasal kaynakların hesaplanması sürecidir. Bu sürece dahil olacak nesnel faktörler ve geliştiriciler ile proje – periyot – bütçe döngüsünün en uygun şekilde tamamlanması için gerekli olan herşey bu hesaplanma sürecini etkiler. Bu nedenle yazılım maliyet tahmini, yazılımı tamamlamak için gerekli olan parasal kaynakların bir yaklaşımı olarak düşünülebilir. Projede maliyet tahmininde ana çıktılar; yazılım maliyet tahmin aktiviteleri, maliyet tahminini oluşturan elemanlar ve projede yapılan güncellemelerden oluşmaktadır. Proje dokümanları da projeye ait çıktılardır. Proje çıktı dokumanları projede yapılan güncellemelerden oluşmaktadır.
Proje yönetiminde maliyet tahmini, proje faaliyetlerini tamamlamak için ihtiyaç duyulan parasal kaynakların hesaplanması sürecidir. Bu sürece dahil olacak nesnel faktörler ve geliştiriciler ile proje – periyot – bütçe döngüsünün en uygun şekilde tamamlanması için gerekli olan herşey bu hesaplanma sürecini etkiler. Bu nedenle yazılım maliyet tahmini, yazılımı tamamlamak için gerekli olan parasal kaynakların bir yaklaşımı olarak düşünülebilir. Projede maliyet tahmininde ana çıktılar; yazılım maliyet tahmin aktiviteleri, maliyet tahminini oluşturan elemanlar ve projede yapılan güncellemelerden oluşmaktadır. Proje dokümanları da projeye ait çıktılardır. Proje çıktı dokumanları projede yapılan güncellemelerden oluşmaktadır.
Profesyonel web siteleri ya da dinamik internet siteleri; yönetim pnaeline sahip; kurumlara, şirketlere, firmalara ya da şahıslara özgün ve özel olarak tasarlanan; bazen özel animasyon tekniklerinin ve profesyonel efektlerin kullanıldığı, dinamik yapıya sahip web tasarım çalışmalarının bütünüdür diyebiliriz. Kaliteli, güven veren, ziyaretçilerinize sizinle ilgili güçlü bir izlenim ve imaj sunan bir web sitesine sahip olmak istediğinizde ortalama 2.500 TL – 5.000 TL arasında bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekecektir. Tabi profesyonel ve dinamik web sitenizde özel animasyon ve efektler kullanılması durumunda fiyatlar istenen talebe ya da çalışmaya göre dolaylı olarak artacaktır.
Hazır şablonlar ya da CMS alt yapısı kullanılarak sadece belli başlı yerlerinde değişiklik yapılarak tasarlanan ve sonrasında yayın hayatına alınan internet sitelerine hazır web siteleri diyebiliriz. Örneğin çokça kullanılan Themeforest sitesine girerseniz birçok hazır WordPress teması göreceksiniz. Buradan beğendiğiniz bir web teması satın alınır, belli başlı yerlerinde düzenleme yapılır ve web sayfası yayın hayatına alınır. Fakat bazen hazır bir şablonu birçok firma için kullanabilmektedirler. Düşünün; sizin sitenizin tasarımına benzer binlerce site! Ortalama hazır web sitesi fiyatları 500 $ – 1.500 $ arasında değişkenlik gösterir.
Web sitesi yaptırmak isteyenlerin Google, Yandex, Bing benzeri internet arama motorlarında yaptıkları aramalar genelde şu şekildedir; web tasarım İzmir fiyatları, ortalama İstanbul web sitesi fiyatları, web tasarım ücretleri, web sitesi Eskişehir, Bursa, Denizli, Aydın, Ankara, Antalya, Çanakkale, Konya, Kahramanmaraş, Kayseri web tasarım ofisi fiyatları olarak liste devam etmektedir. Ortalama web sitesi fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterir. Talebinizin detayına bağlı olarak web tasarım firmaları size uygun fiyatlar sunmaya çalışırlar. Genellikle bir web sitesi yaptırma maliyeti ortalama 1.000 $ – 5.000 $ arasında değişkenlik gösterir.
3D web sitesi geliştirme süreci ve maliyeti diğer web projelerine göre çok daha yüksek maliyetlidir. 3D objelerinin kalitesi, nesnelerin texture detayları, sanal ortamın map kalitesi, 3d objeler için animasyonlar ve animasyon süreleri gibi birçok faktör maliyeti ve tasarım fiyatlarını ciddi anlamda etkilemektedir. Özellikle web tarafında sayfa açıldığı zaman sitenin hızlı açılabilmesi için 3D objelerin hem kaliteli hem de düşük boyutlarda yapılabilmesi ve web tarafında bu çalışmanın stabil çalışabilmesi için ciddi bir süreç ve efor gerekir. Ortalama 3D web site tasarım fiyatları talebin detayına göre 10.000 – 40.000 $ arasında değişkenlik gösterir.
VR veya Ar sanal uygulama geliştirme projelerinde Unity, WebGL, WebVR, ThreeJS kelimelerini çok sık duyarsınız. E-Ticaret sitenizde ziyaretçilerin sanal bir ortamda dolaşarak ürünlere yaklaştıklarını ve bu ortamda keyifle gezindiğini hayal edin. Ya da bir mobilya şirketisiniz ve ziyaretçilerin mobil uygulama ya da web sitenizde bazı mobilya parçalarını ekleyip – çıkararak, renk ve materyal seçenekleri seçerek sanal ortamda kendi mobilyalarını yaptıklarını ve size sipariş verdiklerini düşünün. Ya da mobil uygulamadan kameralarını açarak evin bir köşesinde bir masanın nasıl duracaklarını deneyim edebildikleri biz hizmet verdiğinizi düşünün. Ya da bir boya firmasısınız ve müşterileriniz uygulamanız ile birlikte odalarında sunduğunuz renk seçeneklerinin duvarda nasıl güzel durduklarını görebiliyorlar. İşte tüm bu ve buna benzer uygulamalar VR / AR (virtual reality – augmented reality) projelerinin kapsama alanına girmektedirler. Bu tür VR AR (sanal gerçeklik veya artırılmış gerçeklik) sanal uygulamalarının geliştirme maliyetleri ortalama 15.000 – 100.000 $ arasında değişmektedir.
İstediğiniz özellikler, tasarım ve hizmetleri belirleyerek web sitenizin, özel yazılım projenizin ya da mobil uygulamanızın maliyet fiyatını / ücretini öğrenmek için hızlı (yaklaşık tahmin ya da bütçe aralığı) bizden teklif alabilirsiniz. Gelen talebe yönelik bazen sadece hızlı bir periyot ve fiyat bilgisi gönderiyoruz bazen de daha detaylı bir değerlendirme teklifi sunabiliyoruz. Bu arada projenizin gizliliği ve güvenliği konusunda endişeniz olmasın. Gelen proje talepleriniz genel bir NDA (Gizlilik Antlaşması) antlaşmasına sadık kalınarak değerlendirilir.
Genellikle müşterilerden aşağıdakileri talep ederiz – projenizle ilgili birkaç cümle yazmak durumunda firma projenizi ciddiye almayabilir. Ne kadar ayrıntı sunarsanız ve ciddi olursanız şirkette projenizi o kadar benimseyecek ve ciddiye alacaktır:
Örneğin, Tinder gibi bir uygulama oluşturmak istiyorsunuz. Fikrinizin genel ve detaylı bir açıklaması.
Uygulanması gereken bazı hayati özellikleri tartışmak önemlidir. Ayrıca her özelliğin açıklamasına sahip olmakta iyi olacaktır. Proje ne kadar detaylı sunulursa firma ya da şirket tarafından o kadar ciddiye alınacaktır. Örneğin; uygulamada kişiler birbirleriyle mesajlaşabilecek, onay verilmeden siparişler karşı tarafa gitmeyecek gibi…
Sayfa şeması veya ekran planı olarakta bilinen bir web sitesi ya da projenin iskelet çerçevesini temsil eden görsel bir kılavuzdur. Geliştiricilerimiz, tasarım vizyonunuz için minnettar olacaklardır.
Örnekler geliştiricilere hangi işlevleri sevdiğinizi ve beğenmediğinizi göstermenize yardımcı olur. Örneğin yaptırmak istediğiniz web sitesinin tasarımı ile ilgili bir rakip sitenin istediğiniz çalışmaya benzer olduğunu düşündünüz, hiç beklemeyin, hemen bu bağlantıyı ya da örneği proje içeriğinize ekleyin.
Projenizle ilgili hazırlattığınız özel görseller mi var? Ya da kendizin kağıda birşeyler mi çizdiniz? Çok iyi, hemen projenizin detaylarına ekleyin. Dediğimiz gibi ne kadar ayrıntı olursa karşı taraf projenizi o kadar ciddiye alacaktır.
Projeniz sizin için çok özel ve büyük olabilir, sorun değil, bir NDA (Gizlilik Sözleşmesi) gönderirseniz projenizi paylaşmadan önce bunu ilgili firma yetkilileri imzalayarak sizlere tekrar göndereceklerdir. Projeniz emin ellerde ve güvende, merak etmeyin.
Ücretsiz web sitesi, en iyi hazır web sitesi fiyatları, ücretsiz web sitesi nasıl yapılır, web sitesi fiyatları. En iyi ücretsiz site kurma, en ucuz web sitesi fiyatları, E-ticaret web tasarım fiyatları, profesyonel web sitesi fiyatları, freelance web tasarım fiyatları, web sitesi yazılım fiyatları, wordpress site fiyatları. Dinamik web sitesi fiyatları, otel web sitesi fiyatları, internet sitesi yaptırma fiyatları, kontrol panelli web sitesi fiyatları, web sitesi yaptırmak istiyorum, statik web sitesi nedir, ticari web sitesi fiyatları. Web sitesi maliyeti, internet sitesi kurma maliyeti, web sitesi yenileme ücreti.
E-ticaret mobil uygulama fiyatları, mobil uygulama fiyat hesaplama aracı, mobil uygulama fiyatları. Mobil uygulama fiyat teklifi, mobil uygulama yapan firmalar, mobil uygulama teklif örneği, mobil uygulama yaptırmak ne kadar? iOS, Android mobil uygulama yaptırmak istiyorum. Profesyonel mobil uygulama, web sitesini mobil uygulama yapma.
E-Ticaret sitesi kurmak fiyatları, e ticaret sitesi yaptırmak kurmak istiyorum, e-ticaret sitesi ne kadara kurulur, aylık e-ticaret paketleri. Hazır e-ticaret sitesi ücretsiz, e-ticaret sitesi yapan firmalar, e-ticaret sitesi fiyat teklifi. En iyi eticaret paketleri yazılımı, b2b e-ticaret paketleri modülleri.
Özel yazılım yaptırmak fiyatları, program yaptırmak yazdırmak istiyorum, kişiye özel yazılım, araç yazılım fiyatları, linea yazılım fiyatları.
Yazılım Projesi Maliyet Hesaplama Aracı © Onex Yazılım ve Bilişim Teknolojileri - Tüm Hakları Saklıdır.
Web Sitesi Tasarım Fiyatları: İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Konya, Denizli, Antalya, Eskişehir, Çanakkale, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Manisa, Uşak, Aydın, İzmit, Van, Erzurum, Nazilli, Malatya, Mersin. En Ucuz, Profesyonel, Dinamik, E-Ticaret Web Site Ücretleri. Web Sitesi Kurmak İstiyorum. İnternet Sitesi Yaptırmak İstiyorum, Maliyeti Ne Kadar? Freelance Web Tasarım Fiyatları, Web Tasarım Ofisi İzmir.